Go Back   Sonos Forums > Digital Expert

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Dec 10th, 2011, 07:52 AM
dk1977 dk1977 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Question no sound on sonos s5

After using my Sonos S5 for many months, todayi couldn't get any sound from my player for songs on my iPod or line in. This is despite all the indicator lights working, as well as the controller on my android detecting songs on my iPod and being able to change volume etc. The funny thing is that sound for radio is working. I have tried factory reset but that did not help. Please help me!
Reply With Quote
  #2  
Old Dec 10th, 2011, 09:46 AM
ratty ratty is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2008
Location: Scotland
Posts: 14,464
Default

Welcome to the forums.

Factory-reset is something we discourage users from doing unless recommended by Sonos or a senior forum member. It rarely resolves fundamental problems, can destroy useful diagnostic data and risks losing all your system settings, subscriptions, etc.

Tell us a bit more about your system. Include all the components. What's wired and what's wireless? What works and what doesn't? You say Internet radio works perfectly? When you attempting to play from the iPod is it in a Sonos Dock? Where is the Line-In connection, if it's not on the S5 itself?
Reply With Quote
  #3  
Old Dec 13th, 2011, 02:58 PM
Support - Sonos Support - Sonos is offline
 
Join Date: Aug 2008
Location: Santa Barbara, Ca
Posts: 469
Default

Along with Ratty's post, I'd love to be able to see a diagnostic from your system if you please. You can find instructions on how here and simply reply back (or PM me) the confirmation number.
__________________
Clay L
Sonos Customer Service
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:47 PM.