Go Back   Sonos Forums > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Nov 9th, 2012, 10:21 PM
carteran carteran is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default Only one stereo channel plays with Sonos Connect

Greetings,

I have a Sonos Connect connected to Harmon Kardon amp/speakers. Sounds good...sort of - only one stereo channel is playing - the other speaker is mute. Has anyone had this experience and knows how to fix it.
I have V3.7 of the firmware installed across my components

Thanks in advance.
Tony
Reply With Quote
  #2  
Old Nov 10th, 2012, 01:41 AM
the_lhc the_lhc is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2,221
Default

What sort of connection do you have between the Connect and the HK amp?
Reply With Quote
  #3  
Old Nov 10th, 2012, 02:17 AM
ratty ratty is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2008
Location: Scotland
Posts: 14,659
Default

carteran,

Welcome to the forums.

Your Sonos software is not at the latest version. This isn't relevant to your problem, but nevertheless you'd be advised to keep your system up to date.

I suggest you swap the Left and Right RCA cables between the Sonos Connect's Line Out sockets. See if the missing channel changes sides.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:23 PM.